Overslaan naar inhoud

Ultralytics HUB-teams

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de nieuwe Teams-functie binnen Ultralytics HUB voor onze Pro-gebruikers!

Hier leert u hoe u teamleden kunt beheren, bronnen naadloos kunt delen en efficiënt kunt samenwerken aan verschillende projecten.

Opmerking

Aangezien dit een nieuwe functie is, zijn we nog steeds bezig met het ontwikkelen en verfijnen ervan om ervoor te zorgen dat deze aan uw behoeften voldoet.

Team maken

Opmerking

Je moet upgraden naar het Pro Plan om een team te kunnen maken.

Ultralytics HUB-schermfoto van de instellingenpagina tabblad Teams met een pijl die wijst naar de knop Upgrade

Navigeer naar de Teams pagina door te klikken op de Teams tab in de Instellingen pagina en klik op de Maak team aan knop.

Ultralytics HUB-schermfoto van de Teampagina met een pijl die wijst naar de knop Team maken

Deze actie activeert het dialoogvenster Team maken.

Typ de naam van je team in het veld Teamnaam of behoud de standaardnaam en voltooi het aanmaken van het team met één klik.

Je hebt de extra optie om je team te verrijken met een beschrijving en een unieke afbeelding, zodat het beter herkenbaar is op de Teams pagina.

Als je tevreden bent met de teamconfiguratie, klik je op Aanmaken.

Ultralytics HUB-schermfoto van het dialoogvenster Team maken met een pijl die naar de knop Maken wijst

Nadat je team is aangemaakt, heb je er toegang toe via de Teams pagina.

Ultralytics HUB-schermfoto van de Teams-pagina met een pijl die naar een van de teams wijst

Team bewerken

Navigeer naar de Teams-pagina, open de teamacties dropdown van het team dat je wilt bewerken en klik op de optie Bewerken. Deze actie activeert het dialoogvenster Team bijwerken.

Ultralytics HUB-schermopname van de Teams-pagina met een pijl die wijst naar de optie Bewerken van een van de teams

Pas de gewenste wijzigingen toe op je team en bevestig de wijzigingen door op Opslaan te klikken.

Ultralytics HUB-schermfoto van het dialoogvenster Update Team met een pijl die naar de knop Opslaan wijst

Team verwijderen

Navigeer naar de Teams pagina, open de teamacties dropdown van het team dat je wilt verwijderen en klik op de optie Verwijderen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de Teams-pagina met een pijl die wijst naar de optie Verwijderen van een van de teams

Waarschuwing

Bij het verwijderen van een team kan het team niet worden hersteld.

Lid uitnodigen

Navigeer naar de teampagina van het team waaraan je een nieuw lid wilt toevoegen en klik op de knop Lid uitnodigen. Deze actie activeert het dialoogvenster Lid uitnodigen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de knop Lid uitnodigen

Typ het e-mailadres en selecteer de rol van het nieuwe lid en klik op Uitnodigen.

Ultralytics HUB-schermfoto van het dialoogvenster Lid uitnodigen met een pijl die naar de knop Uitnodigen wijst

Ultralytics HUB screenshot van de teampagina met een nieuw lid uitgenodigd

Tip

U kunt de uitnodiging annuleren voordat het nieuwe lid deze accepteert.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de optie Uitnodiging annuleren van een van de leden

De status In afwachting verdwijnt nadat het nieuwe lid de uitnodiging heeft geaccepteerd.

Ultralytics HUB screenshot van de teampagina met twee leden

Tip

Je kunt de rol van een lid op elk gewenst moment bijwerken.

Met de Admin rol kun je leden uitnodigen en verwijderen, maar ook gedeelde datasets of projecten verwijderen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de optie Rol wijzigen van een van de leden

Zitplaatsen

Het Pro Plan biedt één gratis stoel (de jouwe).

Als een nieuw uniek lid zich bij een van je teams aansluit, neemt het aantal plaatsen toe en betaal je $20 per maand voor elke plaats, of $200 per jaar als je voor het jaarplan kiest.

Elk uniek lid telt als één zetel, ongeacht in hoeveel teams ze zitten. Als John Doe bijvoorbeeld lid is van 5 van uw teams, gebruikt hij één stoel.

Als je een uniek lid verwijdert uit het laatste team waar hij of zij lid van is, neemt het aantal plaatsen af. De kosten worden naar rato berekend en kunnen worden gebruikt voor het toevoegen van andere unieke leden, het betalen voor het Pro Plan of het aanvullen van je accountsaldo.

Je kunt het aantal plaatsen zien op de Teams pagina.

Ultralytics HUB screenshot van de Teams-pagina met een pijl die wijst naar het aantal zitplaatsen

Lid verwijderen

Navigeer naar de teampagina van het team waaruit je een lid wilt verwijderen, open de vervolgkeuzelijst Ledenacties en klik op de optie Verwijderen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de optie Verwijderen van een van de leden

Word lid van het team

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een team, ontvang je een melding in de app.

Je kunt je meldingen bekijken door op de knop Bekijken te klikken op de kaart Meldingen op de startpagina.

Ultralytics HUB-schermfoto van de startpagina met een pijl die wijst naar de knop Bekijken op de kaart Meldingen

Je kunt je meldingen ook bekijken door rechtstreeks naar de pagina Meldingen te gaan.

Ultralytics HUB-schermopname van de pagina Meldingen met een pijl die naar een van de meldingen wijst

Je kunt beslissen of je lid wilt worden van het team op de Team-pagina van het team waarvoor je bent uitgenodigd.

Als je lid wilt worden van het team, klik dan op de knop Join Team.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de knop Word lid van team

Als je geen lid wilt worden van het team, klik dan op de knop Uitnodiging afwijzen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de knop Uitnodiging weigeren

Tip

Je kunt direct lid worden van het team via de Teams pagina.

Ultralytics HUB screenshot van de Teams-pagina met een pijl die wijst naar de Join Team-knop van een van de teams

Team verlaten

Navigeer naar de teampagina van het team dat je wilt verlaten en klik op de knop Team verlaten.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de knop Team verlaten

Dataset delen

Navigeer naar de teampagina van het team waarmee je je dataset wilt delen en klik op de knop Dataset toevoegen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de knop Dataset toevoegen

Selecteer de dataset die je met je team wilt delen en klik op de knop Toevoegen.

Ultralytics HUB-schermopname van het dialoogvenster Dataset toevoegen aan team met een pijl die wijst naar de knop Toevoegen

Dat is het! Uw team heeft nu toegang tot uw gegevensset.

Ultralytics HUB screenshot van de teampagina met een gedeelde dataset

Tip

Als teameigenaar of teambeheerder kun je een gedeelde gegevensset verwijderen.

Ultralytics HUB-schermopname van de teampagina met een pijl die wijst naar de optie Verwijderen van een van de gedeelde datasets

Project delen

Navigeer naar de teampagina van het team waarmee je je project wilt delen en klik op de knop Project toevoegen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de knop Project toevoegen

Selecteer het project dat je wilt delen met je team en klik op de knop Toevoegen.

Ultralytics HUB-schermopname van het dialoogvenster Project aan team toevoegen met een pijl die naar de knop Toevoegen wijst

Dat is het! Uw team heeft nu toegang tot uw project.

Ultralytics HUB screenshot van de teampagina met een gedeeld project

Tip

Als teameigenaar of teambeheerder kun je een gedeeld project verwijderen.

Ultralytics HUB-schermfoto van de teampagina met een pijl die wijst naar de optie Verwijderen van een van de gedeelde projecten

Opmerking

Wanneer u een project deelt met uw team, worden alle modellen binnen het project ook gedeeld.

Ultralytics HUB screenshot van de teampagina met een gedeeld model



Aangemaakt 2024-05-18, Bijgewerkt 2024-06-22
Auteurs: glenn-jocher (2), sergiuwaxmann (2)

Reacties