Slack Entegrasyonu#
Uzun süren işlerin Platform'u açık tutmak zorunda kalmadan ne zaman bittiğini öğrenmek için Slack uygulamasını Ultralytics Platform ile bağla. Tek bir Slack kanalı ve çalışma alanın için önemli olan sonuçları seçersin.
Slack API anahtarına, webhook'a veya teknik bir kuruluma ihtiyacın yok. Başlamadan önce Slack'e giriş yap ve Platform uyarılarının hangi kanala gönderileceğine karar ver. Platform'da bir ekip çalışma alanı kullanıyorsan, çalışma alanı yöneticisi veya sahibi olmalısın.
Slack'i Bağla#
- Settings > Integrations adresini aç ve entegrasyon listesinden Slack seçeneğini seç.
- Kurulum özetini incele ve Continue to Slack öğesine tıkla.
- Bir kanal seç ve Allow öğesine tıkla. Platform, yalnızca o kanala mesaj göndermek için izin ister. Slack Request approval gösterirse, isteği gönder ve Slack çalışma alanı yöneticinden uygulamayı onaylamasını iste.
- Platform'a döndükten sonra istediğin uyarıları seç ve Save alerts öğesine tıkla. Başlangıçta Training complete ve Training failed seçilidir.

Bağlantı başarılı olur olmaz Platform seçilen kanalda bir onay mesajı yayınlar. Çalışma alanı yöneticileri, tüm çalışma alanı için bağlantıyı ve uyarı seçeneklerini Integrations tab sekmesinden yönetir.
Slack, Platform'un seçtiğin kanala mesaj göndermesine izin verir. Platform, bu bağlantı aracılığıyla Slack mesajlarını okuyamaz veya başka kanallara gönderim yapamaz.
Mevcut Uyarılar#
| Uyarı | Ne zaman gönderilir |
|---|---|
| Eğitim tamamlandı | Bir model finishes training |
| Eğitim başarısız oldu | Bir eğitim çalışması hata ile durduğunda |
| Dışa aktarma tamamlandı | Bir model export hazır |
| Dışa aktarma başarısız oldu | Bir model dışa aktarma işlemi hata ile durduğunda |
| Dağıtım hazır | Bir deployment hazır |
| Dağıtım başarısız oldu | Bir dağıtım başlatılamadığında |
Her mesaj neyin bittiğini söyler ve Platform'daki ilgili modele veya dağıtıma doğrudan bir bağlantı içerir. Başarısız iş uyarıları, mevcut olduğunda kısa bir hata özeti içerir. Slack ile teslimat, eğitimin, dışa aktarmanın veya dağıtımın sonucunu değiştirmez. Mevcut sonucu modelin training veya export sayfasından ya da Deployments page sayfasından incele.
Slack'i Değiştir veya Bağlantıyı Kes#
Hangi sonuçların gönderileceğini değiştirmek için uyarıları seç veya seçimini kaldır, ardından Uyarıları kaydet butonuna tıkla. En az bir uyarı seçili kalmalıdır.
Farklı bir kanal kullanmak için Bağlantıyı kes butonuna tıkla, ardından Slack'i tekrar bağla ve yeni kanalı seç. Bağlantıyı kesmek tüm Slack uyarılarını anında durdurur ve Platform işlerini veya kaynaklarını etkilemez.
Sorun Giderme#
- Slack entegrasyonu bir yöneticinin bağlaması gerektiğini söylüyor: Bir Platform çalışma alanı yöneticisinden veya sahibinden bağlantıyı tamamlamasını iste.
- Slack, İzin Ver yerine Onay iste gösteriyor: isteği gönder ve Slack çalışma alanı yöneticinden uygulamayı onaylamasını iste. API anahtarı veya webhook oluşturmana gerek yoktur.
- Slack çalışma alanın veya kanalın kayıp: doğru Slack çalışma alanına giriş yaptığından ve kanala uygulama ekleyebildiğinden emin ol.
- Bağlantı çalıştı ancak uyarılar durdu: kanal iznini yenilemek için Slack'i tekrar bağla. Bu genellikle uygulama izni iptal edildiğinde veya kanal kaldırıldığında gereklidir.
- Bir iş Slack mesajı olmadan bitti: Settings > Integrations bölümünde seçilen uyarıları kontrol et, ardından Platform'daki ilgili model veya deployment öğesini aç. Slack uyarıları bilgilendirme amaçlıdır ve hiçbir zaman işleme sürecini kontrol etmez.
Verileri, depolamayı veya On Premise hizmetlerini bağlamak için Platform integrations overview sayfasına geri dön.